Komunikasi karo Supplier? Supplier
Cherry Chen Ms. Cherry Chen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

cherrychen@shunbangchem.com

86-0371-61171109

Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd
HomeProdukTitanium Dioxide (TIO2)

Titanium Dioxide (TIO2) (Total 42 Products)

Kategori produk dari Titanium Dioxide (TIO2) , kami produsen khusus dari Cina, Titanium Dioxide , Tio2 Titanium Dioxide pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Titanium Dioxide Tio2 R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Kertas Nggawe Rutile Titanium Dioxide / TIO2

Unit Price: USD 2000 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 2000 / Ton

Packaging: 25KG / TAS

Katrangan Produk ROTILE DIOXIDE TITANIUM Technical index TiO2 % 94min Rutile content %
Titanium Dioksida Anatase Pio Putih

Unit Price: USD 1900 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 1900 / Ton

Packaging: 25KG / TAS

Katrangan Produk ANATASE DIOXIDE TITANIUM TECHENICAL INDEX Item Index TiO2 content,wt%
Pigmen Putih Rutile Titanium Dioksida kanggo Cat Plastik

Unit Price: USD 1900 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 1900 / Ton

Packaging: 25KG / TAS

Katrangan Produk ROTILE DIOXIDE TITANIUM Kenalake rutile titanium dioksida pigmen titanium dioksida rutil sing diprodhuksi dening zirconia, lumahing anorganik alumina lan organik sing dirawat, dirancang kanggo menehi keputihan sing apik .gilap sing...
Anatase Titanium Dioxide kanggo Cat Plastik

Unit Price: USD 1900 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 1900 / Ton

Katrangan Produk Anatase Titanium dioksida Anatase titanium dioxide diproduksi kanthi proses sulphate. Ing basis saka teknologi canggih, diolah kanthi aktif kanthi teknologi dispersi permukaan unik kanthi nambah aditif anorganik sing bisa nyuda gaya...
Plastik Gunakake Titanium Dioxide / Rutile Titanium Dioxide

Packaging: 25kg / tas

Katrangan Produk Titanium dioxide ruitle Rutile Titanium Dioksida diprodhuksi kanthi proses sulphate lan diwenehake kanthi apik, bubuk garing, sing ditutupi anorganik karo Al2O3 & SiO2 lan permukaan organik khusus dianggep duwe sifat optik sing...
Titanium Dioksida kanggo Karet Plastik Lapisan

Unit Price: USD 1900 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 1900 / Ton

Packaging: 25kg / tas

Katrangan Produk Kita wis rampung bahan baku kimia sajrone 30 taun. Kajaba Titanium Dioksida, kita uga duwe PVC RESIN, PARAFFIN WAX, PE WAX, PARAFFIN WAX, STABILIZER, STEMBERIC ACID lan liya-liyane. Tuku siji-mandeg bisa ngirit wektu kanggo nggoleki...
Plastik Digunakake Pigmen Putih Kelas Rutile Titanium Dioksida

Packaging: 25kg / tas

Katrangan Produk Titanium dioksida Rutile Titanium Dioksida diprodhuksi dening proses sulphate lan diwenehake kanthi denda, bubuk garing, sing ditutupi anorganik karo Al2O3 & SiO2 lan permukaan organik khusus dianggep duwe sifat optik sing apik...
Pigmen Titanium Dioksida Rutile Kualitas Tinggi kanggo Industri

Unit Price: USD 1900 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 1900 / Ton

Packaging: 25KG / TAS

Katrangan Produk ROTILE DIOXIDE TITANIUM Kenalake rutile titanium dioksida pigmen titanium dioksida rutil sing diprodhuksi dening zirconia, lumahing anorganik alumina lan organik sing dirawat, dirancang kanggo menehi keputihan sing apik .gilap sing...
Titanium Dioksida Rutile Tio2 kanggo Kertas

Unit Price: USD 1900 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 1900 / Ton

Packaging: 25kg / tas

Katrangan Produk Kelas rutile titanium dioksida Rutile titanium dioxide minangka jinis multi-tujuan titanium dioxide cocok kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan. diprodhuksi dening zirconia, lumahing anorganik aluminium lan organik sing dienggo...
Pigmen Putih Titanium Dioksida Rutile Kelas

Unit Price: USD 1900 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 1900 / Ton

Packaging: 25kg / tas

Katrangan Produk Titanium dioksida diproduksi dening proses sulphate lan diwenehake kanthi nggoleki, bubuk garing, sing ditutupi anorganik karo Al2O3 & SiO2 lan permukaan organik khusus dianggep duwe sifat optik sing apik lan sifat pigmen sing...
Pigmen Putih Kelas Rutile Titanium Dioksida

Unit Price: USD 2000 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 2000 / Ton

Packaging: 25kg / tas

Katrangan Produk Titanium dioksida Rutile Titanium Dioksida diprodhuksi dening proses sulphate lan diwenehake kanthi denda, bubuk garing, sing ditutupi anorganik karo Al2O3 & SiO2 lan permukaan organik khusus dianggep duwe sifat optik sing apik...
Anatase Tio2 / Anatase Titanium Dioxide digunakake ing Plastics

Unit Price: USD 2000 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 2000 / Ton

Packaging: 25KG / TAS

Katrangan Produk Titanium dioksida anatase DHA-100 Titanium dioksida anatase A-100 minangka bahan panggunaan umum, digunakake kanggo ngolah asam sulfat, ora larut ing banyu, Fitur sifat kimia stabil. Tampilan putih, gloss apik, fase biru, alus,...
Bubuk Titanium Dioksida Anatase

Unit Price: USD 2000 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 2000 / Ton

Packaging: 25KG / TAS

Katrangan Produk Titanium dioksida Anatase titanium dioxide diproduksi kanthi proses sulphate. Ing basis saka teknologi canggih, diolah kanthi aktif kanthi teknologi dispersi permukaan unik kanthi nambah aditif anorganik sing bisa nyuda gaya...
Pigmen Putih Titanium Dioksida Anatase kanggo Plastik

Unit Price: USD 2000 / Ton

Min.Order Unit Price
1 Ton USD 2000 / Ton

Packaging: 25KG / TAS

Katrangan Produk Titanium dioksida Anatase titanium dioxide diproduksi kanthi proses sulphate. Ing basis saka teknologi canggih, diolah kanthi aktif kanthi teknologi dispersi permukaan unik kanthi nambah aditif anorganik sing bisa nyuda gaya...
Titanium Dioxide Rutile grade TIO2 Nanoparticle

Packaging: 25KG / BAG

Titanium dioksida minangka pigmen anorganik putih kanthi opacity ora beracun, paling apik, keputihan lan kecerahan paling apik. Iki dianggep minangka pigmen cest putih ing saiki. Titanium putih nduwe lekatan sing kuat lan ora gampang ngalami...
Kode HS Anatase Tio2 Dioksida Titanium Dioksida

Packaging: 25KG / TAS

Titanium dioksida minangka pigmen anorganik putih kanthi non-beracun, opacity paling apik, putih lan kecerahan sing paling apik. Iki dianggep minangka pigmen cest putih ing saiki. Titanium putih nduwe lekatan sing kuat lan ora gampang ngalami...
Bahan mentah Tio2 Titanium Dioxide

Packaging: 25KG / TAS

Titanium dioksida minangka pigmen anorganik putih kanthi non-beracun, opacity paling apik, putih lan kecerahan sing paling apik. Iki dianggep minangka pigmen cest putih ing saiki. Titanium putih nduwe lekatan sing kuat lan ora gampang ngalami...
Rutile Titanium Dioksida Harga Kompetitif kanggo Lukisan

Packaging: 25KG / TAS

Titanium dioksida minangka pigmen anorganik putih kanthi non-beracun, opacity paling apik, putih lan kecerahan sing paling apik. Iki dianggep minangka pigmen cest putih ing saiki. Titanium putih nduwe lekatan sing kuat lan ora gampang ngalami...
Rega Pigmen Pabrik Titanium Dioxide

Packaging: 25KG / BAG

Titanium dioksida minangka pigmen anorganik putih kanthi opacity ora beracun, paling apik, keputihan lan kecerahan paling apik. Iki dianggep minangka pigmen cest putih ing saiki. Titanium putih nduwe lekatan sing kuat lan ora gampang ngalami...
Pigmen Titanium Dioxide Bahan Kelas Murni

Packaging: 25KG / TAS

Titanium dioksida minangka pigmen anorganik putih kanthi non-beracun, opacity paling apik, putih lan kecerahan sing paling apik. Iki dianggep minangka pigmen cest putih ing saiki. Titanium putih nduwe lekatan sing kuat lan ora gampang ngalami...
Kertu nggunakake rega Titanium Dioksida Rutile

Packaging: 25KG / TAS

Titanium dioksida minangka pigmen anorganik putih kanthi non-beracun, opacity paling apik, putih lan kecerahan sing paling apik. Iki dianggep minangka pigmen cest putih ing saiki. Titanium putih nduwe lekatan sing kuat lan ora gampang ngalami...

China Titanium Dioxide (TIO2) Supplier

Iki minangka pigmen anorganik putih kanthi opacity non-beracun, paling apik, keputihan lan padhang, lan dianggep minangka pigmen putih paling apik ing donya saiki. Titanium putih nduwe lekatan sing kuwat, ora gampang diowahi kanthi kimia, lan mesthi putih. Digunakake kanthi akeh ing lapisan kemul, plastik, nggawe kertas, inks percetakan, serat kimia, karet, kosmetik lan industri liyane. Nduwe titik leleh sing dhuwur, lan uga digunakake kanggo nggawe kaca refractory, glaze, enamel, lempung, peralatan laboratorium tahan suhu, dll.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki