Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Cherry Chen Ms. Cherry Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

cherrychen@shunbangchem.com

86-0371-61171109

Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

ABOUT US

Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

Henan ShunBang Chemical Co., Ltd. mangrupikeun cabangna milik Henan Qing'ai Industrial Chemical Co., Ltd. anu didirikeun taun 1990. Kami parantos aktip dina panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan tina sababaraha rupa bahan kimia, sapertos Klorida Poliétilén (CPE), résin Polivinil Klorida (résin PVC), sareng sagala jinis bahan tambahan plastik. Hususna pikeun CPE, kami gaduh tim R&D propésional nyalira, sareng parantos ngembangkeun jinis CPE kalayan performa anu béda anu tiasa dianggo pikeun sababaraha produk plastik, sareng pangaruhna penting dina bidang pipa, profil, lambaran, sareng sajabana Sajauh ieu, parusahaan urang gaduh penjualan taunan RMB300 jutaan di pasar domestik, ogé produk kami parantos diékspor ka Rusia, Asia Tenggara, Amérika Kidul, Éropa sareng nagara-nagara sareng daérah sanés, kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu ramah jangka panjang sareng seueur diantarana. harga kalapa, produk kualitas luhur, hiji-eureun pengadaan, jasa saatos-jualan unggulan mangrupakeun tujuan kami geus ngudag sadaya waktu. Kami gaduh 30 taun pangalaman propésional dina bahan baku kimia pikeun produk plastik.

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-0371-61171109

Fax: 86-0371-65582873

Hapé: +8618539282682Contact me with Whatsapp

email: cherrychen@shunbangchem.com

alamat: Floor 19, C# Xinwen Building, Huayuan Road,Jinshui District, Zhengzhou, Henan

Nagara / Region: China

website: https://www.pvcresinchemical.com

Bossgoo Showroom: http://shunbang.su.bossgoo.com

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan