Komunikasi karo Supplier? Supplier
Cherry Chen Ms. Cherry Chen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

cherrychen@shunbangchem.com

86-0371-61171109

Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

ABOUT US

Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

Henan ShunBang Chemical Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Henan Qing'ai Industrial Chemical Co., Ltd. sing didegake ing taun 1990. Kita mesthi profesional melu riset, pengembangan, produksi lan penjualan macem-macem bahan kimia, kayata Klorida Polietilen (CPE), Resin Polivinil Klorida (Resin PVC), lan kabeh jinis aditif plastik. Khusus kanggo CPE, kita duwe tim R&D profesional dhewe, lan wis ngembangake jinis CPE kanthi kinerja beda sing bisa digunakake kanggo macem-macem produk plastik, lan efek kasebut signifikan ing bidang pipa, profil, sheet, lan liya-liyane. perusahaan kita duwe penjualan tahunan RMB300 jutaan ing pasar domestik, uga produk kita wis diekspor menyang Rusia, Asia Tenggara, Amerika Selatan, Eropa lan negara lan wilayah liyane, kita wis nggawe hubungan kerja sama ramah jangka panjang karo akeh wong. rega kompetitif, produk bermutu, pengadaan barang mandeg, layanan purna jual sing apik yaiku target sing diupayakake kabeh wektu. Kita duwe pengalaman profesional 30 taun ing bahan baku kimia kanggo produk plastik.

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-0371-61171109

Fax: 86-0371-65582873

Ponsel: +8618539282682Contact me with Whatsapp

Email: cherrychen@shunbangchem.com

Alamat: Floor 19, C# Xinwen Building, Huayuan Road,Jinshui District, Zhengzhou, Henan

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.pvcresinchemical.com

Bossgoo Showroom: http://shunbang.jw.bossgoo.com

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki