Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Cherry Chen Ms. Cherry Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd

cherrychen@shunbangchem.com

86-0371-61171109

Henan Shunbang Chemical Industry CO.,Ltd
HomeprodukTitanium Dioxide (TIO2)

Titanium Dioxide (TIO2) (Total 42 Products)

Kategori produk tina Titanium Dioxide (TIO2), kami pabrik husus ti Cina, Titanium Dioxide, Tio2 Titanium Dioxide suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Titanium Dioxide Tio2 R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Ngadamel Kertas Rutile Titanium Dioxide / TIO2

Harga hijian: USD 2000 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 2000 / Ton

bungkusan: 25KG / TAS

Panjelasan Produk TITANIUM DIOXIDE RUTILE Technical index TiO2 % 94min Rutile content %
Titanium Dioksida Anatase Tio2 Pigmen Bodas

Harga hijian: USD 1900 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 1900 / Ton

bungkusan: 25KG / TAS

Panjelasan Produk TITANIUM DIOXIDE ANATASE TECHENICAL INDEX Item Index TiO2 content,wt%
Bodas Pigmen Rutile Titanium Dioksida pikeun Cét Plastik

Harga hijian: USD 1900 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 1900 / Ton

bungkusan: 25KG / TAS

Panjelasan Produk TITANIUM DIOXIDE RUTILE Ngenalkeun titanium dioxide rutile pigmén titanium dioksida rutil dihasilkeun ku zirconia, permukaan organik teu organik sareng permukaan organik dirawat, dirancang pikeun masihan anu bodas bodas anu alus....
Anatase Titanium Dioksida pikeun Cét Plastik

Harga hijian: USD 1900 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 1900 / Ton

Panjelasan Produk Anatase Titanium dioksida Anatase titanium dioksida didamel ku prosés sulfat. Dumasar kana téknologi canggih, éta aktip diolah ku téknologi dispersi permukaan unik ku nambihan aditif anorganik anu tiasa ngirangan gaya permukaan...
Plastik Nganggo Titanium Dioxide / Rutile Titanium Dioxide

bungkusan: 25kg / kantong

Panjelasan Produk Ritél titanium dioksida Titanium Dioxide rutile didamel ku prosés sulphate sareng disayogikeun salaku denda, bubuk garing, anu henteu anorganik dilapis ku Al2O3 & SiO2 sareng permukaan organik khusus diperlakukeun ngagaduhan...
Titanium Dioksida pikeun palapis Karét Plastik

Harga hijian: USD 1900 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 1900 / Ton

bungkusan: 25kg / kantong

Panjelasan Produk Kami parantos ngalaksanakeun bahan baku kimia salami 30 taun. Kacuali Titanium Dioksida, urang ogé ngagaduhan PVC RESIN, PARAFFIN WAX, PE WAX, PARAFFIN WAX, STABILIZER, STEARIC ACID sareng sajabina. Pameseran hiji-stop tiasa...
Plastik Dipaké Titanium Dioksida Rutile Kelas Pigmen Bodas

bungkusan: 25kg / kantong

Panjelasan Produk Titanium dioksida Titanium Dioxide rutile didamel ku prosés sulphate sareng disayogikeun salaku denda, bubuk garing, anu henteu anorganik dilapis ku Al2O3 & SiO2 sareng permukaan organik khusus diperlakukeun ngagaduhan sipat...
Pigmen Titanium Dioxide Kualitas Tinggi Rutile pikeun Industri

Harga hijian: USD 1900 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 1900 / Ton

bungkusan: 25KG / TAS

Panjelasan Produk TITANIUM DIOXIDE RUTILE Ngenalkeun titanium dioxide rutile pigmén titanium dioksida rutil dihasilkeun ku zirconia, permukaan anorganik sareng organik organina diperlakukeun, dirancang pikeun masihan anu bodas bodas anu alus. gloss...
Titanium Dioksida Rutile Tio2 pikeun Kertas

Harga hijian: USD 1900 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 1900 / Ton

bungkusan: 25kg / kantong

Panjelasan Produk Kelas rutil titanium dioksida Rutile titanium dioxide mangrupikeun jinis rutile titanium dioxide anu cocog pikeun aplikasi jero rohangan sareng outdoor. dihasilkeun ku zirconia, permukaan anorganik aluminium sareng organik...
Pigmen Bodas Titanium Dioksida Rutile Kelas

Harga hijian: USD 1900 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 1900 / Ton

bungkusan: 25kg / kantong

Panjelasan Produk Titanium dioksida didamel ku prosés sulpat sareng disayogikeun denda, bubuk garing, anu henteu anorganik dilapis ku Al2O3 & SiO2 sareng permukaan organik khusus diperlakukeun ngagaduhan sipat optik anu hadé sareng sipat pigmén...
Titanium Dioksida Rutile Kelas Pigmen Bodas

Harga hijian: USD 2000 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 2000 / Ton

bungkusan: 25kg / kantong

Panjelasan Produk Titanium dioksida Titanium Dioxide rutile didamel ku prosés sulphate sareng disayogikeun salaku denda, bubuk garing, anu henteu anorganik dilapis ku Al2O3 & SiO2 sareng permukaan organik khusus diperlakukeun ngagaduhan sipat...
Anatase Tio2 / Anatase Titanium Dioxide dipaké dina Plastics

Harga hijian: USD 2000 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 2000 / Ton

bungkusan: 25KG / TAS

Panjelasan Produk Titanium dioksida anatase DHA-100 Titanium dioksida anatase A-100 mangrupikeun peunteun panggunaan umum, Dipaké prosés asam sulfat, teu leyur dina cai, Fitur sipat kimia stabil. Penampilan bodas, gloss saé, fase biru, lemes,...
Titanium Dioksida Anatase Bubuk

Harga hijian: USD 2000 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 2000 / Ton

bungkusan: 25KG / TAS

Panjelasan Produk Titanium dioksida Anatase titanium dioksida didamel ku prosés sulfat. Dumasar kana téknologi canggih, éta aktip diolah ku téknologi dispersi permukaan unik ku nambihan aditif anorganik anu tiasa ngirangan gaya permukaan antara...
Bodas Pigmen Titanium Dioksida Anatase pikeun Plastik

Harga hijian: USD 2000 / Ton

Min.Order Harga hijian
1 Ton USD 2000 / Ton

bungkusan: 25KG / TAS

Panjelasan Produk Titanium dioksida Anatase titanium dioxide didamel ku prosés sulfat. Dumasar kana téknologi canggih, éta aktip diolah ku téknologi dispersi permukaan unik ku nambihan aditif anorganik anu tiasa ngirangan gaya permukaan antara...
Titanium Dioxide Rutile Kelas TIO2 Nanoparticle

bungkusan: 25KG / BAG

Titanium dioksida mangrupikeun pigmén anorganik bodas sareng henteu beracun, opacity pangsaéna, keputihan sareng kecerahan pangsaéna. Hal ieu dianggap janten pigmen kutang bodas ayeuna di dunya. Titanium bodas ngagaduhan adhesion anu kuat sareng...
Anatase Tio2 Titanium Dioxide Code HS

bungkusan: 25KG / BAG

Titanium dioksida mangrupikeun pigmén anorganik bodas sareng henteu beracun, opacity pangsaéna, keputihan sareng kecerahan pangsaéna. Hal ieu dianggap janten pigmen kutang bodas ayeuna di dunya. Titanium bodas ngagaduhan adhesion anu kuat sareng...
Bahan baku Tio2 Titanium Dioxide

bungkusan: 25KG / BAG

Titanium dioksida mangrupikeun pigmén anorganik bodas sareng henteu beracun, opacity pangsaéna, keputihan sareng kecerahan pangsaéna. Hal ieu dianggap janten pigmen kutang bodas ayeuna di dunya. Titanium bodas ngagaduhan adhesion anu kuat sareng...
Harga Kompetitif Titanium Dioxide Rutile pikeun Lukisan

bungkusan: 25KG / BAG

Titanium dioksida mangrupikeun pigmén anorganik bodas sareng henteu beracun, opacity pangsaéna, keputihan sareng kecerahan pangsaéna. Éta dianggap pigmén bodas bodas ayeuna di dunya. Titanium bodas ngagaduhan caket anu kuat sareng henteu gampang...
Harga Kaintil Titanium Dioxide

bungkusan: 25KG / BAG

Titanium dioksida mangrupikeun pigmén anorganik bodas sareng henteu beracun, opacity pangsaéna, keputihan sareng kecerahan pangsaéna. Éta dianggap pigmén bodas bodas ayeuna di dunya. Titanium bodas ngagaduhan caket anu kuat sareng henteu gampang...
Gredik Industri Éléktrum Tinggi Titanium Dioxide pigmén

bungkusan: 25KG / BAG

Titanium dioksida mangrupikeun pigmén anorganik bodas sareng henteu beracun, opacity pangsaéna, keputihan sareng kecerahan pangsaéna. Hal ieu dianggap janten pigmen kutang bodas ayeuna di dunya. Titanium bodas ngagaduhan adhesion anu kuat sareng...
Nganggo kertas harga Titanium Dioksida Rutile

bungkusan: 25KG / BAG

Titanium dioksida mangrupikeun pigmén anorganik bodas sareng henteu beracun, opacity pangsaéna, keputihan sareng kecerahan pangsaéna. Éta dianggap pigmén bodas bodas ayeuna di dunya. Titanium bodas ngagaduhan caket anu kuat sareng henteu gampang...

Cina Titanium Dioxide (TIO2) suppliers

Ieu mangrupikeun pigmén anorganis bodas anu henteu beracun, opacity pangsaéna, kaputihan sareng caang paling parah, sareng dianggap pangpandian anu pangsaéna bodas di dunya ayeuna. Titanium bodas ngagaduhan lekatan anu kuat, henteu gampang robih sacara bodas, sareng biasana bodas. Dipaké sacara umum dilapis, plastik, damel kertas, inks percetakan, serat kimia, karét, kosmétik sareng industri-industri sanésna. Éta gaduh titik lebur anu luhur, sareng ogé dianggo ngadamel kaca réprési, glaze, enamel, liat, sénsil laboratorium tahan suhu, jsb.

Produk anyar

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan